Esittely minustaOlen Eevakaisa Maarala. Meikkaaja-maskeeraajaksi olen valmistunut vuonna 2000 ja kosmetologiksi 2002. Stylistin koulutuksen suoritin työn ohessa, valmistuin 2010. Tällä hetkellä opiskelen estenomiksi, joka on kauneudenhoitolalan ammattikorkeakoulututkinto. Opintoihin kuuluu mm. kosmetiikan kemian opiskelua, kosmetiikan lainsäädäntöä, kosmetiikan raaka-aine tietouden syventämistä, markkinointia ym mielenkiintoista. Hoitolassa työskentelen joustavasti opiskelun ohessa. Kyse on monimuoto-opinnoista, joten koulupäiviä on vain neljä kertaa kuukaudessa.

Kaikkia näitä osaamisalueita yhdistämällä tarjoan asiakkailleni monipuolisia ja laadukkaita palveluita tunnelmallisessa kauneushoitolassani Lasimäellä Iittalassa. Hoitolani on parturi-kampaamon kanssa yhteisissä tiloissa, joten halutessasi saat myös hiuspalvelut saman katon alta.

Hoitolassani on käytöss ä laadukas ja pitkät perinteet omaava ranskalainen  ihonhoitosarja Academie, josta löytyy mm. tehokkaat erikoiskasvohoidot ja monipuoliset ihonhoitotuotteet kaikille ihotyypeille.. 


Luonnonmukaisuutta ja lähituotantoa arvostaville hoitolastani löytyy suomalainen luonnonkosmetiikkasarja EkoPharma Helsinki. Tuotteissa on käytetty suomalaisia luomumarjoja; vadelmaa, mustaherukkaa. karpaloa ja tyrniä. Sarjasta löytyy sopivia ihonhoitotuotteita kaikille ihotyypeille, myös herkkäihoisille ja allergikoille.

Valitsen sopivat tuotteet ja suunnittelen hoidot aina toiveidesi mukaan ja ihosi erityistarpeet huomioon ottaen.


Hoitolassani on myynniss� � myös ARTDECO-meikit. Monipuolinen valikoima huulipunia, luomivärejä, rajauskyniä, meikkivoiteita, puutereita, valokyniä sekä erikoistuotteita meikin pohjustukseen. Näillä tuotteilla teen kauniit ja kestävät juhlameikit esim. morsiamille. Sarjaan kuuluu myös kynsilakat ja käsienhoitotuotteet.

Tervetuloa viettämään mukava hemmotteluhetki osaavissa käsissä!

Kauneus Ateljé Eevakaisa, Hollaajantie 1, 14500 IITTALA, Puh. 045 882 3480 Mobiili